Vaksala Bygg - Ambassadörer för unga förebilder i Sverige

Vi är stolta över att kunna officiellt presentera att Vaksala Bygg AB är ambassadörer för unga förebilder i välgörenhetsprojektet #GeTillbaka

Vi är tacksamma att få bidra till de som gör skillnad för andra. Detta är vårt sätt att #GeTillbaka.

Om Vaksala Bygg:
Vaksala Bygg AB är ett prisbelönat byggföretag i Uppsala med utmärkelser i Årets Unga Företagare och Företagsänglarna. Bolaget är experter på renovering och nyproduktion för privatpersoner i mälardalen.

Vill du också ha hjälp med din renovering?
info@vaksalabygg.se

testimonial-img
Vi anlitade Vaksala Bygg för helrenovering av vårt kök. Vi kan inte vara mer nöjda. Trevliga killar som är proffsiga och noggranna. Slutresultatet blev bättre än vad vi väntat oss och köket blev färdigt tidigare än vi förväntat oss.
Tomas Paulsson
Kund
testimonial-img
Fantastiska killar. Noggranna, skickliga och supertrevliga. Kommer definitivt anlita dem igen!
Lisa Jacobsson
Kund
Vaksala Bygg byggde om och till vår altan. Hela processen från första träffen till färdig altan har fungerat perfekt. Killarna är ödmjuka, trevliga, lyhörda och skickliga i sin yrkesutövning. Vi är synnerligen nöjda.
Per Sundbom
Kund
testimonial-img
Fantastiskt trevliga och duktiga killar som är 100% seriösa och angelägna att göra ett bra jobb. Inga problem, bara lösningar. Lyhörda för önskemål och tydliga i kommunikationen. Allt skräp försvann med en gång så det var snyggt och prydligt.
Anna Erdtman
Kund
Google Betyg
5.0
18 recensioner
js_loader