Renovera lägenhet Uppsala

Behöver lägenheten en totalrenovering?

Har du precis flyttat in i en lägenhet som inte uppnår sin fulla potential? Eller är en totalrenovering av lägenheten en förutsättning för att bo kvar? Oavsett anledning hjälper Vaksala Bygg dig att renovera din lägenheten i Uppsala. En lägenhetsrenovering kan betyda mycket, från mindre insatser till totalrenovering. Vi har kompetensen och kunnandet att tackla alla typer av renoveringar.

Vilka är vi? Vaksala Bygg är ett passionerat byggföretag i Uppsala som erbjuder totalentreprenad. Ett av våra huvudsakliga tjänsteben att renovera lägenheter. Förutom ett prickfritt resultat brukar kunderna uppskatta vår uppenbara kärlek inför hantverket, omtanke och tydliga kommunikation.

Behöver du totalrenovering av lägenheten? Kontakta oss redan idag för en offert!

Lägenhetsrenovering i Uppsala

Varför lägenhetsrenovering med Vaksala bygg?

  • För att kommunikation är vår ledstjärna
  • För att vi står för äkta snickarglädje
  • För att vi är välrenommerat byggbolag med rötterna i Uppsala
  • För att vi är proffs på att renovera lägenheter
testimonial-img
Vi anlitade Vaksala Bygg för helrenovering av vårt kök. Vi kan inte vara mer nöjda. Trevliga killar som är proffsiga och noggranna. Slutresultatet blev bättre än vad vi väntat oss och köket blev färdigt tidigare än vi förväntat oss.
Tomas Paulsson
Kund
testimonial-img
Fantastiska killar. Noggranna, skickliga och supertrevliga. Kommer definitivt anlita dem igen!
Lisa Jacobsson
Kund
Vaksala Bygg byggde om och till vår altan. Hela processen från första träffen till färdig altan har fungerat perfekt. Killarna är ödmjuka, trevliga, lyhörda och skickliga i sin yrkesutövning. Vi är synnerligen nöjda.
Per Sundbom
Kund
testimonial-img
Fantastiskt trevliga och duktiga killar som är 100% seriösa och angelägna att göra ett bra jobb. Inga problem, bara lösningar. Lyhörda för önskemål och tydliga i kommunikationen. Allt skräp försvann med en gång så det var snyggt och prydligt.
Anna Erdtman
Kund
Google Betyg
5.0
18 recensioner
js_loader