Bygga altan Uppsala

Vi renoverar eller bygger din nya altan

När våren och sommaren närmar sig ökar längtan efter en rejäl altan för hela familjen att gemensamt njuta på när solen är framme. Vill ni renovera eller bygga altan i Uppsala? Vaksala Bygg är ett byggföretag i Uppsala med gedigen erfarenhet av att bygga altaner i olika utföranden och storlekar.

Vi är övertygade om att ett gott hantverk i kombination med ett glasklar kommunikation skapar bra kundrelationer. När vi bygger en altan i Uppsala gör vi den med extra kärlek och exakt som du vill ha den. Vi lämnar alltid ett bygge lika städat och snyggt som det var när vi satte igång.

Bygga altan i Uppsala? Kontakta oss för offert!

Renovera och bygga altan i Uppsala

Varför välja Vaksala bygg?

  • Kommunikation är vår ledstjärna
  • Vi kan allt inom snickeri
  • Ett byggföretag nära dig med rötterna i Uppsala
  • Bygga altan är en av våra specialiteter
testimonial-img
Vi anlitade Vaksala Bygg för helrenovering av vårt kök. Vi kan inte vara mer nöjda. Trevliga killar som är proffsiga och noggranna. Slutresultatet blev bättre än vad vi väntat oss och köket blev färdigt tidigare än vi förväntat oss.
Tomas Paulsson
Kund
testimonial-img
Fantastiska killar. Noggranna, skickliga och supertrevliga. Kommer definitivt anlita dem igen!
Lisa Jacobsson
Kund
Vaksala Bygg byggde om och till vår altan. Hela processen från första träffen till färdig altan har fungerat perfekt. Killarna är ödmjuka, trevliga, lyhörda och skickliga i sin yrkesutövning. Vi är synnerligen nöjda.
Per Sundbom
Kund
testimonial-img
Fantastiskt trevliga och duktiga killar som är 100% seriösa och angelägna att göra ett bra jobb. Inga problem, bara lösningar. Lyhörda för önskemål och tydliga i kommunikationen. Allt skräp försvann med en gång så det var snyggt och prydligt.
Anna Erdtman
Kund
Google Betyg
5.0
18 recensioner
js_loader