Golvläggare Uppsala

Vi kan golvläggning

Att lägga nytt golv kan verkligen ge hemmet ett lyft, som att det nästan pånyttföds. Ska ni uppdatera ert parkettgolv, byta ut en gammal heltäckningsmatta eller behöver ni nya golvytor i hela kontoret? Välj en golvläggare i Uppsala som kan sin sak på djupet.

Vaksala Bygg är snickare och golvläggare i Uppsala som är redo för alla typer av golvläggningsuppdrag – såväl nyproduktion, storbyggen och privatkunder. Vi har erfarenhet av både små och stora projekt. Med oss får du en golvläggare som alltid lägger ner sin själ i varje moment, lägger stolthet i att genomföra ett gott hantverk och kommunicerar tydligt med dig som kund genom hela processen.

Kontakta oss redan idag och beskriv ditt golvläggningsprojekt så återkommer vi inom kort med en offert!

En golvläggare i Uppsala

Varför golvläggning från Vaksala Bygg?

  • Glasklar kommunikation hela vägen
  • Gedigen erfarenhet av golvläggning
  • Närodlat byggföretag med rötterna i Uppsala
  • Hantverk i toppklass
testimonial-img
Vi anlitade Vaksala Bygg för helrenovering av vårt kök. Vi kan inte vara mer nöjda. Trevliga killar som är proffsiga och noggranna. Slutresultatet blev bättre än vad vi väntat oss och köket blev färdigt tidigare än vi förväntat oss.
Tomas Paulsson
Kund
testimonial-img
Fantastiska killar. Noggranna, skickliga och supertrevliga. Kommer definitivt anlita dem igen!
Lisa Jacobsson
Kund
Vaksala Bygg byggde om och till vår altan. Hela processen från första träffen till färdig altan har fungerat perfekt. Killarna är ödmjuka, trevliga, lyhörda och skickliga i sin yrkesutövning. Vi är synnerligen nöjda.
Per Sundbom
Kund
testimonial-img
Fantastiskt trevliga och duktiga killar som är 100% seriösa och angelägna att göra ett bra jobb. Inga problem, bara lösningar. Lyhörda för önskemål och tydliga i kommunikationen. Allt skräp försvann med en gång så det var snyggt och prydligt.
Anna Erdtman
Kund
Google Betyg
5.0
18 recensioner
js_loader