Snickare Uppsala

Om Vaksala Bygg

Vaksala Bygg är ett byggföretag i Uppsala grundat av oss, Timmy Bernhardsen och Christopher Wahlund.

Vi är två snickare och Uppsalasöner som växte upp i just Vaksala socken och Vaksala har följt oss under hela vår uppväxt genom t.ex. idrotten och ”kryddan” – en fritidsgård– som är en del av Vaksala församling.

Vi är båda utbildade snickare och har under de senaste åren arbetat ihop en gedigen erfarenhet. Som snickare har vi samlad kunskap inom golv, kök, renovering och altan där vi arbetat med bl.a. nyproduktion, storbyggen och mot privatkunder.

Snickare Uppsala

Ett byggföretag som du kan lita på – hela vägen

Vi bygger hemma hos människor. Och vi hjälper andra företag att hålla det de har lovat. För oss är saker självklara. Att alltid göra ett gott hantverk, hålla det vi lovar och att komma i tid. Att kommunicera när det blir ändringar och vi återkopplar när någon vill ha kontakt med oss.

Vi gör allt det där – och vi gör det med glädje. Det ska vara roligt att träffa oss, det ska vara roligt att jobba med oss och det ska vara roligt att jobba hos oss. Och vi lämnar aldrig något efter oss. Förutom nöjda kunder så klart.

Välj en snickare i Uppsala som du vet levererar. Välj Vaksala Bygg.

Snickare Uppsala

Varför välja Vaksala Bygg?

Vår målsättning som snickare i Uppsala är att varje kund ska vara mer än nöjd efter varje genomfört projekt. Detta uppnår vi genom väl utförda arbeten och glasklar kommunikation. Du ska välja oss för att vi sätter dig och dina behov i första rum.

Vi håller rent och snyggt under arbetets gång, ordning och reda från start till mål genom en transparent kommunikation. Vi har en lång branschvana och vi älskar det vi gör vilket gör att vi lägger lite extra kärlek i varje moment vi utför!

testimonial-img
Vi anlitade Vaksala Bygg för helrenovering av vårt kök. Vi kan inte vara mer nöjda. Trevliga killar som är proffsiga och noggranna. Slutresultatet blev bättre än vad vi väntat oss och köket blev färdigt tidigare än vi förväntat oss.
Tomas Paulsson
Kund
testimonial-img
Fantastiska killar. Noggranna, skickliga och supertrevliga. Kommer definitivt anlita dem igen!
Lisa Jacobsson
Kund
Vaksala Bygg byggde om och till vår altan. Hela processen från första träffen till färdig altan har fungerat perfekt. Killarna är ödmjuka, trevliga, lyhörda och skickliga i sin yrkesutövning. Vi är synnerligen nöjda.
Per Sundbom
Kund
testimonial-img
Fantastiskt trevliga och duktiga killar som är 100% seriösa och angelägna att göra ett bra jobb. Inga problem, bara lösningar. Lyhörda för önskemål och tydliga i kommunikationen. Allt skräp försvann med en gång så det var snyggt och prydligt.
Anna Erdtman
Kund
Google Betyg
5.0
18 recensioner
js_loader