Snickare Uppsala

Om Vaksala Bygg

Vaksala Bygg är ett byggföretag i Uppsala grundat av oss, Timmy Bernhardsen och Christopher Wahlund. Vi är två snickare och Uppsalasöner som växte upp i just Vaksala socken och Vaksala har följt oss under hela vår uppväxt genom t.ex. idrotten och ”kryddan” – en fritidsgård– som är en del av Vaksala församling. Vi är båda utbildade snickare och har under de senaste åren arbetat ihop en gedigen erfarenhet. Som snickare har vi samlad kunskap inom golv, kök, renovering och altan där vi arbetat med bl.a. nyproduktion, storbyggen och mot privatkunder.

Snickare Uppsala

Ett byggföretag som du kan lita på – hela vägen

Vi bygger hemma hos människor. Och vi hjälper andra företag att hålla det de har lovat. För oss är saker självklara. Att alltid göra ett gott hantverk, hålla det vi lovar och att komma i tid. Att kommunicera när det blir ändringar och vi återkopplar när någon vill ha kontakt med oss.

Vi gör allt det där – och vi gör det med glädje. Det ska vara roligt att träffa oss, det ska vara roligt att jobba med oss och det ska vara roligt att jobba hos oss. Och vi lämnar aldrig något efter oss. Förutom nöjda kunder så klart.

Välj en snickare i Uppsala som du vet levererar. Välj Vaksala Bygg.

Snickare Uppsala

Varför välja Vaksala Bygg?

Vår målsättning som snickare i Uppsala är att varje kund ska vara mer än nöjd efter varje genomfört projekt. Detta uppnår vi genom väl utförda arbeten och glasklar kommunikation. Du ska välja oss för att vi sätter dig och dina behov i första rum. Vi håller rent och snyggt under arbetets gång, ordning och reda från start till mål genom en transparent kommunikation. Vi har en lång branschvana och vi älskar det vi gör vilket gör att vi lägger lite extra kärlek i varje moment vi utför!

testimonial-img
Fantastiska killar. Noggranna, skickliga och supertrevliga. Kommer definitivt anlita dem igen!
Lisa Jacobsson
Kund
nils-engvall-wasabiweb
Sjukt nöjd med arbetet som Vaksala Bygg utfört för mig privat och på vårt kontor. Proffsiga, städar efter sig och snabba! Rekommenderas.
Nils Engvall
Kund
testimonial-img
Anlitade Vaksala Bygg AB för renovering av kök, hall, samt sovrum! Allt från golv i hall till i princip helt nytt kök. Vart supernöjd!!! Kommer absolut anlita Vaksala Bygg AB i fortsättningen.
Jonas Eriksson
Kund
testimonial-img
Otroligt skickliga och flexibla snickare, lyssnade noga på vad jag som kund ville ha men kom också med egna idéer och förslag, resultatet blev långt över förväntan. Jag kommer att anlita Vaksala Bygg så fort jag får chansen igen!
Markus Åstrand
Kund
Google Rating
5.0
Based on 10 reviews