Vinnare i Folkets Röst - Vaksala Bygg

I samband med att TV-programmet och entreprenörstävlingen Företagsänglarna stängde årets säsong så utsågs också vinnarna av tävlingen “Folkets Röst” idag på Elite hotel i Uppsala.

Tävlingen utsågs på sociala medier där vinnaren av flest röster på sin pitch vann. Vinnaren av Folkets Röst på 25.000 kr var det innovativa byggbolaget Vaksala Bygg AB som specialiserat sig på renoveringar med inriktning för kök, golvläggning och altaner för privatpersoner.

Bolaget vann även ett bidrag på 10.000 kr från redovisningsföretaget BDO som var partner till Företagsänglarna.

“Vi ser en lucka i byggbranschen där vi kan sticka ut. Vi tänker lite annorlunda, med en mjuk framtoning för att ge en kontrast till den macho-kultur vår bransch förknippas med. Vi kommer även ha ett stort fokus på sociala medier i vår marknadsföring. Vi vill vara med och förändra bilden folk kan ha av hantverkare idag!”, sade delägaren Timmy Bernhardsen i ett pressmeddelande.

Första steget för Vaksala Bygg AB som redan idag har utfört ett tjugotal projekt i villaområden och lägenheter i Uppsala sedan starten februari i år var att etablera sig som en välkänd leverantör för privatpersoner och bygga ett bra rykte, och där kom också idéen till att söka till Företagsänglarna in.

“Från Företagsänglarnas sida känns det jättekul att ge priset till Vaksala Bygg. Deras ambition att förändra en konservativ bransch med sunt förnuft och modern marknadsföring imponerar och förhoppningsvis kan de bli förebilder för andra att följa efter” säger Thomas Sonesson

Vaksala Bygg AB grundades i februari 2018 och ligger redan idag på en omsättning på 1,5 miljoner med en god vinst och stabilitet.

“Vi visste väl kanske att vårt bolag inte var ett solklart investerings-case för änglarna. Däremot visste vi att det skulle vara ett bra tillfälle att få ut vårt namn och lära känna lite pot. kunder. Det känns verkligen jättekul att få detta kvitto på att det vi gör uppskattas!” säger bolagets VD Christopher Wahlund i ett utlåtande.

__

Om Företagsänglarna:
Företagsänglarna består av profiler från Uppsalas näringsliv som tillsammans omsätter över 1 miljard kronor och sysselsätter över 1000 människor. Samtliga änglar investerar sina egna pengar i tävlingen och dess i ansökande entreprenörer. I tidigare säsonger av Företagsänglarna har investeringar gjorts i företagen Swedish Tonic, The Shoe Lace Brand Stockholm, Optima Planta. Leafymade och Öster-Aros Tvål.

Projektet har fokuserat på visningar i sociala medier och har totalt över 1,2 miljoner visningar tillsammans med produktions och media partnern Wasabi Web och VMKI Produktion.

testimonial-img
Fantastiska killar. Noggranna, skickliga och supertrevliga. Kommer definitivt anlita dem igen!
Lisa Jacobsson
Kund
nils-engvall-wasabiweb
Sjukt nöjd med arbetet som Vaksala Bygg utfört för mig privat och på vårt kontor. Proffsiga, städar efter sig och snabba! Rekommenderas.
Nils Engvall
Kund
testimonial-img
Anlitade Vaksala Bygg AB för renovering av kök, hall, samt sovrum! Allt från golv i hall till i princip helt nytt kök. Vart supernöjd!!! Kommer absolut anlita Vaksala Bygg AB i fortsättningen.
Jonas Eriksson
Kund
testimonial-img
Otroligt skickliga och flexibla snickare, lyssnade noga på vad jag som kund ville ha men kom också med egna idéer och förslag, resultatet blev långt över förväntan. Jag kommer att anlita Vaksala Bygg så fort jag får chansen igen!
Markus Åstrand
Kund
Google Rating
5.0
Based on 9 reviews