Köksrenovering Uppsala

Renovera köket med Vaksala Bygg

Vi vet, att renovera köket är ett stort och ibland kostsamt beslut. Därför är det viktigt att välja ett pålitligt byggbolag. Vaksala Bygg utför köksrenoveringar i Uppsala som gör köket till hemmets trevligaste rum.

Oavsett vilken typ av kök du önskar kan vi förverkliga det med en komplett köksrenovering. Lägenheten, huset, sommarstugan eller pentryt på kontoret – Vaksala Bygg klarar det mesta när det kommer till att renovera kök. Med oss vid din sida får du två närvarande hantverkare som lyssnar tydligt på dina önskemål och lägger ner sin själ i att förverkliga sin vision.

Kom igång med din köksrenovering i Uppsala – kontakta oss för en offert!

Renovera kök i Uppsala

Varför köksrenovering från Vaksala bygg?

  • För att kommunikation är vår ledstjärna
  • För att vi kan allt inom snickeri
  • För att vi är ett lokalt byggbolag med rötterna i Uppsala
  • För att vi är proffs på köksinredning
testimonial-img
Vi anlitade Vaksala Bygg för helrenovering av vårt kök. Vi kan inte vara mer nöjda. Trevliga killar som är proffsiga och noggranna. Slutresultatet blev bättre än vad vi väntat oss och köket blev färdigt tidigare än vi förväntat oss.
Tomas Paulsson
Kund
testimonial-img
Fantastiska killar. Noggranna, skickliga och supertrevliga. Kommer definitivt anlita dem igen!
Lisa Jacobsson
Kund
Vaksala Bygg byggde om och till vår altan. Hela processen från första träffen till färdig altan har fungerat perfekt. Killarna är ödmjuka, trevliga, lyhörda och skickliga i sin yrkesutövning. Vi är synnerligen nöjda.
Per Sundbom
Kund
testimonial-img
Fantastiskt trevliga och duktiga killar som är 100% seriösa och angelägna att göra ett bra jobb. Inga problem, bara lösningar. Lyhörda för önskemål och tydliga i kommunikationen. Allt skräp försvann med en gång så det var snyggt och prydligt.
Anna Erdtman
Kund
Google Betyg
5.0
18 recensioner
js_loader