Nytt byggbolag öppnar i Uppsala och utmanar branschen

Nu öppnar entreprenörerna Timmy Bernhardsen och Christopher Wahlund byggföretaget Vaksala Bygg AB. Företaget är specialister på lägenhetsrenoveringar med inriktning för kök, golvläggning och altaner för privatpersoner.

news-1

“Vi ser en lucka i byggbranschen där vi kan sticka ut. Vi tänker lite annorlunda, med en mjuk framtoning för att ge en kontrast till den macho-kultur vår bransch förknippas med. Vi kommer även ha ett stort fokus på sociala medier i vår marknadsföring”, säger delägaren Timmy Bernhardsen i en kommentar.

Första steget för Vaksala Bygg AB som redan idag har utfört ett tiotal projekt i villaområden och lägenheter i Uppsala är att etablera sig som en välkänd leverantör för privatpersoner, och som en trygg underleverantör för större byggföretag.

“Det finns många förutfattade meningar om byggföretag bland privatpersoner: så som att snickare aldrig kommer i tid, att de inte håller vad de lovar och aldrig städar efter sig. Den bilden vill vi vara med och förändra. Egentligen är det inga konstigheter. Vi dyker upp i tid, gör ett alltid ett bra jobb och tycker det är viktigt att ha bra relation med våra kunder.” säger bolagets VD Christopher Wahlund i ett pressmeddelande.

I bolagets styrelse sitter även Nils Engvall som grundat den digitala byrån Wasabi Web.

Om Vaksala Bygg AB:

Vaksala Bygg grundades 2017 och har under åren utfört flertalet renoverings-projekt för privatpersoner och byggföretag i mälardalen.

För mer information:
Timmy Bernhardsen
Marknadsansvarig / Delägare, Vaksala Bygg AB
073 583 79 89
timmy@vaksalabygg.se

testimonial-img
Fantastiska killar. Noggranna, skickliga och supertrevliga. Kommer definitivt anlita dem igen!
Lisa Jacobsson
Kund
nils-engvall-wasabiweb
Sjukt nöjd med arbetet som Vaksala Bygg utfört för mig privat och på vårt kontor. Proffsiga, städar efter sig och snabba! Rekommenderas.
Nils Engvall
Kund
testimonial-img
Anlitade Vaksala Bygg AB för renovering av kök, hall, samt sovrum! Allt från golv i hall till i princip helt nytt kök. Vart supernöjd!!! Kommer absolut anlita Vaksala Bygg AB i fortsättningen.
Jonas Eriksson
Kund
testimonial-img
Otroligt skickliga och flexibla snickare, lyssnade noga på vad jag som kund ville ha men kom också med egna idéer och förslag, resultatet blev långt över förväntan. Jag kommer att anlita Vaksala Bygg så fort jag får chansen igen!
Markus Åstrand
Kund
Google Rating
5.0
Based on 9 reviews