Nytt byggbolag öppnar i Uppsala och utmanar branschen

Nu öppnar entreprenörerna Timmy Bernhardsen och Christopher Wahlund byggföretaget Vaksala Bygg AB. Företaget är specialister på lägenhetsrenoveringar med inriktning för kök, golvläggning och altaner för privatpersoner.

news-1

”Vi ser en lucka i byggbranschen där vi kan sticka ut. Vi tänker lite annorlunda, med en mjuk framtoning för att ge en kontrast till den macho-kultur vår bransch förknippas med. Vi kommer även ha ett stort fokus på sociala medier i vår marknadsföring”, säger delägaren Timmy Bernhardsen i en kommentar.

Första steget för Vaksala Bygg AB som redan idag har utfört ett tiotal projekt i villaområden och lägenheter i Uppsala är att etablera sig som en välkänd leverantör för privatpersoner, och som en trygg underleverantör för större byggföretag.

”Det finns många förutfattade meningar om byggföretag bland privatpersoner: så som att snickare aldrig kommer i tid, att de inte håller vad de lovar och aldrig städar efter sig. Den bilden vill vi vara med och förändra. Egentligen är det inga konstigheter. Vi dyker upp i tid, gör ett alltid ett bra jobb och tycker det är viktigt att ha bra relation med våra kunder.” säger bolagets VD Christopher Wahlund i ett pressmeddelande.

I bolagets styrelse sitter även Nils Engvall som grundat den digitala byrån Wasabi Web.

Om Vaksala Bygg AB:

Vaksala Bygg grundades 2017 och har under åren utfört flertalet renoverings-projekt för privatpersoner och byggföretag i mälardalen.

För mer information:
Timmy Bernhardsen
Marknadsansvarig / Delägare, Vaksala Bygg AB
073 583 79 89
timmy@vaksalabygg.se

testimonial-img
Vi anlitade Vaksala Bygg för helrenovering av vårt kök. Vi kan inte vara mer nöjda. Trevliga killar som är proffsiga och noggranna. Slutresultatet blev bättre än vad vi väntat oss och köket blev färdigt tidigare än vi förväntat oss.
Tomas Paulsson
Kund
testimonial-img
Fantastiska killar. Noggranna, skickliga och supertrevliga. Kommer definitivt anlita dem igen!
Lisa Jacobsson
Kund
Vaksala Bygg byggde om och till vår altan. Hela processen från första träffen till färdig altan har fungerat perfekt. Killarna är ödmjuka, trevliga, lyhörda och skickliga i sin yrkesutövning. Vi är synnerligen nöjda.
Per Sundbom
Kund
testimonial-img
Fantastiskt trevliga och duktiga killar som är 100% seriösa och angelägna att göra ett bra jobb. Inga problem, bara lösningar. Lyhörda för önskemål och tydliga i kommunikationen. Allt skräp försvann med en gång så det var snyggt och prydligt.
Anna Erdtman
Kund
Google Betyg
5.0
18 recensioner
js_loader