Det är aldrig för tidigt att planera inför sommaren!

68513211_2323386804441166_270842630550585344_n

Det stundande vädret får oss att drömma om varmare dagar och det är aldrig för tidigt att planera inför sommaren. Ett av våra favorit uppdrag som snickare är altaner, det är något särskilt med att få bygga en helt ny del av hemmet ifrån grunden. Passa på att skicka in en offertförfrågan redan idag och beställ ett altanbygge under våren 2020. Så kan du spendera sommaren på bästa sätt, med din nya altan!

Du bestämmer funktionerna, vi fixar resten!

testimonial-img
Vi anlitade Vaksala Bygg för helrenovering av vårt kök. Vi kan inte vara mer nöjda. Trevliga killar som är proffsiga och noggranna. Slutresultatet blev bättre än vad vi väntat oss och köket blev färdigt tidigare än vi förväntat oss.
Tomas Paulsson
Kund
testimonial-img
Fantastiska killar. Noggranna, skickliga och supertrevliga. Kommer definitivt anlita dem igen!
Lisa Jacobsson
Kund
Vaksala Bygg byggde om och till vår altan. Hela processen från första träffen till färdig altan har fungerat perfekt. Killarna är ödmjuka, trevliga, lyhörda och skickliga i sin yrkesutövning. Vi är synnerligen nöjda.
Per Sundbom
Kund
testimonial-img
Fantastiskt trevliga och duktiga killar som är 100% seriösa och angelägna att göra ett bra jobb. Inga problem, bara lösningar. Lyhörda för önskemål och tydliga i kommunikationen. Allt skräp försvann med en gång så det var snyggt och prydligt.
Anna Erdtman
Kund
Google Betyg
5.0
18 recensioner
js_loader