Äntligen är våren här på riktigt, vi på Vaksala Bygg älskart!

nyhet-sommar-vaksalabygg-large

Det betyder ljusa mornar fågelkvitter och altanbygge. Både jag och Christopher är lite förundrade över vår gemensamma förkärlek för altanbygge men det måste ha något att göra med att man får vara ute. Har man tur så får man göra det man älskar i fint väder!

Under våren har vi bl.a. monterat en hel del kök från Ballingslöv och vi har några spännande projekt på g framöver och vi hoppas snart kunna avslöja ett nytt samarbete. Stay tuned!

testimonial-img
Vi anlitade Vaksala Bygg för helrenovering av vårt kök. Vi kan inte vara mer nöjda. Trevliga killar som är proffsiga och noggranna. Slutresultatet blev bättre än vad vi väntat oss och köket blev färdigt tidigare än vi förväntat oss.
Tomas Paulsson
Kund
testimonial-img
Fantastiska killar. Noggranna, skickliga och supertrevliga. Kommer definitivt anlita dem igen!
Lisa Jacobsson
Kund
Vaksala Bygg byggde om och till vår altan. Hela processen från första träffen till färdig altan har fungerat perfekt. Killarna är ödmjuka, trevliga, lyhörda och skickliga i sin yrkesutövning. Vi är synnerligen nöjda.
Per Sundbom
Kund
testimonial-img
Fantastiskt trevliga och duktiga killar som är 100% seriösa och angelägna att göra ett bra jobb. Inga problem, bara lösningar. Lyhörda för önskemål och tydliga i kommunikationen. Allt skräp försvann med en gång så det var snyggt och prydligt.
Anna Erdtman
Kund
Google Betyg
5.0
18 recensioner
js_loader